FinZo

Categorieën
Uncategorized

Nieuwsbrief 3, december 2021

Beste client, 

Hierbij ontvangt je van ons de 3e nieuwsbrief van FinZo Voorne-Putten V.O.F. Wij adviseren je om deze nieuwsbrief goed door te nemen.

Bereikbaarheid tussen Kerst en Oud en Nieuw

Vanaf 24 december 2021 tot en met 7 januari 2022 is het kantoor net als altijd tussen 10.00 en 12.00 uur telefonisch bereikbaar via telefoonnummer: 0181-442866, behalve op 24 december en 31 december 2021. Dan is het kantoor gesloten.

Het kan iets langer duren voordat je antwoord krijgt, maar we zullen ons best om je zo snel mogelijk een reactie te geven. We zouden jullie willen vragen om niet spoedeisende zaken na deze periode met ons te overleggen.

De middagen zijn we niet aanwezig. In deze periode zullen we ook geen fysieke afspraken inplannen. Deze periode gaan we namelijk gebruiken om het jaar 2021 af te sluiten zodat we het jaar 2022 goed kunnen starten.

Kerst- en Oud- en Nieuwjaar extra geld nodig?

Heb je naast het wekelijkse leefgeld een extra betaling nodig, zorg er dan voor dat je dit verzoek zo snel mogelijk bij ons indient. Uiterlijk voor dinsdag 21 december 2021 voor 8 uur ‘s morgens zodat wij er voor kunnen zorgen, als het past in je budgetplan, dat je tijdig over het extra geld kunt beschikken.

We begrijpen dat het niet leuk is om te horen dat het bedrag dat je aanvraagt niet altijd mogelijk is. Dit zeggen we niet omdat we dat doen om jullie te pesten, maar om jullie te beschermen zodat je inkomsten en uitgaven stabiel blijven.

Je mag boos worden, dat begrijpen we ook, maar we tolereren niet dat wij worden uitgescholden of dat er dreigementen geuit worden. Het blijft een samenwerking tussen jou en FinZo.

Uitvaartverzekeringen en zorgverzekeringen per 1 januari 2022

Voor iedereen hebben we nu een uitvaartverzekering geregeld. Vanuit de rechtbank hebben we vernomen dat dit naast het hebben van een aansprakelijkheid- en inboedelverzekering een eis gaat worden. De nieuwe premies van de zorgverzekeringen zijn in november bekend geworden en we hebben voor iedereen gekeken wat de beste zorgverzekering is.

Mijn.onview.nl

Nog geen inloggegevens voor www.mijn.onview.nl? Mail ons dan, dan gaan we dat alsnog voor je regelen.

Heb je vragen naar aanleiding van deze nieuwsbrief? Neem dan gerust contact met ons op. Je kunt ons bereiken via info@finzo-vp.nl en telefoonnummer 0181-442866 tussen 10 en 12 uur.

Wij wensen iedereen een fijne Kerst en een gelukkig 2022!

Met vriendelijke groet,
Petra van den Bergh & Linda Mudde

page1image4154297168

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.