FinZo

Informatie voor instanties

Informatie voor instanties

FinZo Voorne-Putten heeft veel ervaring als het gaat om samenwerkingen met bedrijven, instanties en gemeenten. Regelmatig worden cliënten vanuit hun werkgever, gemeente of via hun hulpverlener doorverwezen naar FinZo Voorne-Putten. Hierna wordt samen met de betrokken instanties of bedrijven en de cliënt gekeken naar een passende aanpak.

Informatie voor werkgevers

Heeft u als werkgever het idee dat uw werknemer financiële problemen heeft, of ligt er beslag op het loon van uw werknemer? Dan is het goed om met diegene in gesprek te gaan. Door alle stress die de financiële problemen met zich meebrengen kan uw werknemer wellicht minder geconcentreerd werken, meer ziekteverzuim hebben of zelfs geheel uitvallen. Dit brengt voor u als werkgever ook de nodige zorgen met zich mee.

Veel mensen schamen zich voor de financiële problemen en zullen hier niet uit zichzelf mee komen, maar het helpt als zij hier over kunnen praten. Misschien kunt u samen met uw werknemer kijken naar een oplossing of zoeken naar passende hulp. FinZo Voorne-Putten kan hierbij hulp bieden. Wij hebben jaren lang ervaring met dergelijke situaties, en weten voor iedere situatie de beste oplossing. 

Wanneer het inkomen en de uitgaven worden gestabiliseerd wordt er rust gecreëerd, wat belangrijk is voor mensen. Zo komt er weer hoop voor de toekomst en tijd voor ontspanning in hun sociale en economische leven. 

Heeft u nog vragen, wilt u meer informatie of heeft u hulp nodig bij het gesprek met uw werknemer? Neem dan even contact met ons op. Dit kan telefonisch, per mail of via het contactformulier op de website.

Informatie voor zorgverleners

Als zorgverlener krijgt u steeds vaker te maken met financiële problemen, problematische schulden en geldzorgen van cliënten. In dit soort gevallen is het goed om cliënten door te verwijzen zodat zij de juiste financiële hulp kunnen krijgen om hun financiële situatie weer op de rit te krijgen. 

FinZo Voorne-Putten vindt een goede samenwerking tussen alle partijen erg belangrijk. Als cliënten hulp hebben van een zorgverlener wordt deze zo veel mogelijk betrokken binnen het traject waar de cliënt zich in bevindt. 

Wij hebben tevens ruime ervaring met cliënten met psychiatrische ziektebeelden, verslavingen en/of verstandelijke beperkingen. Hierdoor weten wij goed hoe wij hier het beste mee om kunnen gaan, en hoe belangrijk het is om de zorgverlener in dit soort situaties betrokken te houden. 

Wilt u meer informatie over de werkwijze, voor uzelf, uw cliënt of organisatie? Neem dan telefonisch contact op of vul het contactformulier in.