FinZo

Categorieën
Uncategorized

Nieuwsbrief 2, november 2021

Beste client,

Hierbij ontvangt u van ons de 2e nieuwsbrief van FinZo Voorne-Putten V.O.F.

Wij adviseren je om deze nieuwsbrief goed door te nemen. Heb je naar aanleiding van deze nieuwsbrief nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

Verandering vanaf september 2021

Allereerst willen wij jullie bedanken voor jullie medewerking met de veranderingen die sinds september 2021 zijn doorgevoerd. Zoals het telefonisch spreekuur en het overmaken van extra betalingen.

Voor de zekerheid hebben we het nog even op een rijtje gezet.

Bereikbaarheid en extra betalingen

We zijn iedere werkdag tussen 10.00 en 12.00 uur telefonisch bereikbaar via telefoonnummer: 0181-442866.
Je kan de hele dag een mail sturen en ook de verzoeken voor een extra betaling kan je het beste even via de mail, info@finzo-vp.nl naar ons toesturen.

Mocht mailen niet mogelijk zijn, dan kan je ons dus altijd bereiken tussen 10 uur en 12 uur,

Let op! Het mobiele telefoonnummer van Petra is nu niet meer beschikbaar. Whatsapp berichten die hier naar toe gestuurd worden, worden niet meer in behandeling genomen.

Heb je naast het wekelijkse leefgeld een extra betaling nodig, zorg er dan voor dat je dit verzoek minimaal één werkdag van tevoren bij ons indient. Zo kunnen we ervoor zorgen dat je tijdig over het extra geld kunt beschikken.

Uitvaartverzekeringen:

Voor het einde van het jaar willen we geregeld hebben dat iedereen een uitvaartverzekering heeft. Vanuit de rechtbank hebben we vernomen dat dit naast het hebben van een aansprakelijkheid- en inboedelverzekering een eis gaat worden.

Heb je thuis nog een uitvaartpolis liggen en dit nog niet aan ons gemeld hebt, wil je dat dan voor 15 november 2021 laten weten. Dan weten wij dat we voor jou misschien geen uitvaartverzekering hoeven aan te vragen.

Zorgverzekeringen per 1 januari 2022

Binnenkort worden weer de premies bekend van de zorgverzekering per 1 januari 2022. Zodra daar meer over bekend is, gaan we voor iedereen kijken of de huidige verzekering nog past of dat je misschien beter kan overstappen naar een andere verzekering die beter aansluit bij jouw zorgkosten.

Maar houd er wel rekening mee dat je niet altijd zomaar kan overstappen. Als er bijv. nog een schuld open staat kan je vaak niet overstappen naar een andere zorgverzekeraar.

We houden je op de hoogte.
Heb je vragen naar aanleiding van dit bericht? Neem dan gerust contact met ons op.

Je kunt ons bereiken via info@finzo-vp.nl en telefoonnummer 0181-442866.

Met vriendelijke groet,
Petra van den Bergh & Linda Mudde

page1image4154297168

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.