FinZo

Categorieën
Uncategorized

Nieuwsbrief 1, oktober 2021

Beste client, 

Hierbij ontvangt u van ons de allereerste nieuwsbrief van FinZo Voorne-Putten V.O.F. Wij adviseren je om deze nieuwsbrief goed door te nemen. Heb je naar aanleiding van deze nieuwsbrief nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

Van 1 naar 2 bewindvoerders

In juli 2019 is Petra begonnen met FinZo Voorne-Putten. Nu, 2 jaar later, is het tijd voor een verandering. Petra is voor de zomer op zoek gegaan naar een samenwerkingspartner die op dezelfde manier met haar cliënten om gaat.

Sinds 1 september 2021 is het kantoor uitgebreid met Linda Mudde. Als beschermingsbewindvoerder zal zij, samen met Petra, de financiële belangen van onze cliënten behartigen.

Onderaan deze nieuwsbrief zal Linda zich zelf aan jullie voorstellen.

Bereikbaarheid

Nu FinZo Voorne-Putten aan het groeien is en er nu 2 bewindvoerders zijn, is het nodig om een aantal veranderingen door te voeren.

Vanaf nu zijn we iedere werkdag tussen 10.00 en 12.00 uur telefonisch bereikbaar via telefoonnummer: 0181-442866.

In de middag plannen wij onze afspraken in en zijn wij niet telefonisch bereikbaar.
Wel kan je de hele dag een mail sturen en ook de verzoeken voor een extra betaling kan je het beste even via de mail, info@finzo-vp.nl naar ons toesturen.

Wij hanteren een reactietermijn van maximaal twee werkdagen op ontvangen e-mails. Het gebeurt regelmatig dat wij enkele uren na het ontvangen van een e-mail al worden gebeld met het verzoek om te reageren. Dit is niet nodig, wij proberen zo snel mogelijk doch binnen twee werkdagen te reageren.

Heb je een spoedeisende vraag? Neem dan telefonisch contact met ons op.
Mocht mailen niet mogelijk zijn, dan kan je ons dus altijd bereiken tussen 10 uur en 12 uur,

page1image4084709744

Let op! Het mobiele telefoonnummer van Petra zal vanaf nu niet meer beschikbaar zijn.

We begrijpen dat dit best een verandering is en je mag altijd een afspraak met ons maken om deze veranderingen te bespreken.

Betalingen

Alle betalingen worden voor 10.00 uur verwerkt. Meestal wordt de betaling dan dezelfde ochtend op je leefgeldrekening bijgeschreven.

Heb je naast het wekelijkse leefgeld een extra betaling nodig, zorg er dan voor dat je dit verzoek minimaal één werkdag van tevoren bij ons indient. Zo kunnen we ervoor zorgen dat je tijdig over het extra geld kunt beschikken.

Post

Heb je thuis of per e-mail financiële post ontvangen? Het is belangrijk dat je dit naar ons doorstuurt. De kans is groot dat wij het bericht niet hebben ontvangen. Je kan dit mailen naar info@finzo-vp.nl.

Wij vinden het belangrijk dat wanneer je langskomt op ons kantoor, de bewindvoerder ook tijd voor je heeft. Bezoek op ons kantoor is daarom uitsluitend op afspraak.

Afwezigheid 4 oktober 2021

Linda en Petra hebben op 4 oktober 2021 een studiedag en zijn deze dag alleen via mail te bereiken.

 

Linda Mudde stelt zich voor:

Beste cliënten,

Zoals Petra al aan heeft gegeven hierboven zijn wij vanaf 1 september samen gaan werken. Ik ben al een aantal jaren bewindvoerder geweest in Spijkenisse maar dan in loondienst. Ik ken Petra al een aantal jaren en haar manier van werken spreekt mij erg aan. Zelf vind ik het ook erg belangrijk dat ik jullie allemaal ken en dat we een prettige samenwerking met elkaar kunnen hebben van open en eerlijkheid naar elkaar.

Een aantal van jullie heb ik al ontmoet en voor wie ik nog niet heb kunnen zien ga ik er vanuit dat we de komende maanden met elkaar persoonlijk kennis gaan maken.

Heb je vragen naar aanleiding van dit bericht? Neem dan gerust contact met ons op. Je kunt ons bereiken via info@finzo-vp.nl en telefoonnummer 0181-442866.

Met vriendelijke groet,

Petra van den Bergh & Linda Mudde